Europa Conference League

Μόνο ο Φελίπε Σοάρες απών στον ΠΑΟΚ

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την Τρίτη στην Τούμπα την προετοιμασία του για το δεύτερο ματς των πλέι οφ κόντρα στη Χαρτς.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τρίτης στην Τούμπα ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και τακτικής και το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα, ενόψει του επαναληπτικού με τη Χαρτς την ερχόμενη Πέμπτη για την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.

Ο Φιλίπε Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού οi 'Αλι Σαμάτα και Τόμας Μουργκ ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ η Χαρτς στις 20:30 στην Τούμπα. Οι δύο προπονήσεις θα είναι ανοιχτές για 15’ για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 12:00, έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ οι Σκωτσέζοι θα μιλήσουν στις 20:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x